SOBA 1/2 +1 pogled more istok
SOBA 1/2 +1 pogled more istok

Ove sobe se nalaze na drugom i trecem spratu, površine 17-20 m2 + terasa cca 12m2 i to pokrivene.

Details
APARTMAN 1/4 Pogled more
APARTMAN 1/4 Pogled more

Apartman od 50m2 sa pogledom na more

Details

BMV Apartmani Sveti Stefan

Apartmani i sobe BMV Sveti Stefan - Locirani smo u centru prestižnog ljetovališta Sveti Stefan u Crnoj Gori i po povoljnim cijenama nudimo smještaj u udobnim i komfornim sobama i apartmanima. 

Apartmani si bobe BMV Sveti Stefan posjeduju restoran u kome se služi doručak, recepciju, vrt sa terasom i baštom sa panoramskim pogledom.

Vaši domaćini u BMV smještaju će učiniti sve za vaš mir i udobnost.

EXPLORE OUR OFFFER

Sveti Stefan

Hotelski kompleks Sveti Stefan, smješten na istoimenom ostrvu, predstavlja jedinstveni simbol crnogorske obale. Nekadašnje ribarsko naselje sagrađeno je u 15. vijeku zahvaljujući starosjediocima - plemenu Paštrovići. Blago koje su zaplijenili sa turskih galija iskoristili su za izgradnju svojih domova. Ovoj utvrđenoj naseobini dali su ime po crkvi Svetog Stefana. Zbog svog pogodnog položaja Sveti Stefan je bio trgovinski i saobraćajni centar Paštrovića.

Mjesto je počelo da gubi značaj krajem 19. vijeka, kada se stanovništvo počelo iseljavati. Sredinom 20. vijeka donesena je odluka da se kuće na Svetom Stefanu preurede i prilagode potrebama turizma. Tako je nastao luksuzni grad-hotel Sveti Stefan. Fasada kuća, zidovi, krovovi, ulice zadržali su originalni oblik, a unutrašnjost kuća dobila je nasavremeniji hotelski komfor.

Ostrvo je uzanim zemljouzom povezano sa kopnom. Zemljouz dijeli obalu Svetog Stefana na dvije pješčane plaže - privatnu hotelsku i javnu. Do 90-ih godina 20. vijeka Sveti Stefan je ugostio brojne slave ličnosti, kao što su Sofija Loren, Kirk Daglas, Klaudija Šifer, Silvester Stalone, članovi engleske kraljevske porodice i mnogi drugi.

Ukoliko vam je potreban smeštaj na Svetom Stefanu, BMV Apartmani Sveti Stefan su tu za vas! Pripremili smo ponudu koja će odgovarati kriterijumima svih turista - smeštaj uz koji ćete uživati u svom boravku na ovom ostrvu. Pogledajte koji smeštaj na Svetom Stefanu se nalazi u našoj ponudi, i rezervišite željeni apartman ili sobu!